2006-08-22

Konspirationer, konspirationer!

Jag måste dela med mig av den mest vrickade konspirationsteorin som jag sett på länge, nämligen "chemtrails"-konspirationen.

Jag såg en länk på irc till ett underforum (Chemtrails) till vaken.se som behandlar denna hemska konspiration.

Vad "Chemtrails" (eller "kemspår") egentligen är och varför de existerar, ja de svaren varierar lite beroende på vem man frågar och vart man läser. Det enda teorierna verkar ha gemensamt är att "chemtrails" är spår efter flygplanen som inte är kondens, nej de innehåller någon sorts ondska som någon hemlig världsomspännande konspiration sprider via sina oftast ljudlösa flygplan.

Vad de sprider varierar som sagt väldigt mycket beroende på var man läser. Signaturen wikhall berättar i en tråd att, förutom att sprida antibiotikaresistent "falsk feber" så finns det andra dunkla syften med dessa djävulska spår på himlen:
Chemtrails har sagts att vara en Multifunktionsteknik, främsta syftet är att måla markörer på himlen för de väderkontrollsystem som stomakterna besitter (bl a amerikanska HAARP) men även ett system för befolkningskontroll och mind control i kombination med mikrovågssystem, både "vanliga" som GSM/3G mfl och militära som vi inte känner namn och frekvenser på...
Och vips så fick vi in mind control, 3G och mikrovågsugnar också. I samma mening. Imponerande.

Han avslutar med
Tro vad ni vill, jag ser vad jag ser och litar inte på den gängse naturvetenskapen då jag vet att den är sakägare i målet!
Nå.. Någonstans här börjar jag tro att någon driver med mig och att det här är ett skämt. Hur pass urbrett är det här egentligen?

Tydligen ganska väl. En googling ger en hel del resultat och bland annat så har en amerikansk Demokrat vid namn Dennis J. Kucinich upprepade gånger försökt få igenom sin "Space Preservation Act", som förutom kemspår vill förbjuda utomjordiska vapen och elektroniska, psykotroniska eller informationsvapen. Såklart gick ingen av de tre varianterna av densamma igenom.

Jag kan tänka mig att det finns ett par stollar i miljöpartiet som ligger vakna om nätterna och oroar sig för "kemspår", men google gav inget. Är det någon som känner till något försök att förbjuda dessa hemska spår i Sverige?

UPPDATERING: Rasmus tipsade om en Svensk sida (som inte är vaken.se) som behandlar ämnet politiken.biz.

6 Comments:

Blogger rasmus said...

Ja, vad dessa chemtrails ska uppnå råder det sannerligen olika bud om. Har inte hört talas om att några politiker i Sverige tagit upp "fenomenet", men den före detta nydemokrat som driver sajten Politiken.biz har översatt en rad artiklar, samt spekulerat i om en helt vanlig svamp har något med saken att göra.
Nämner det kort i min D-uppsats om konspiracism (avsnitt 2.3.6, "Biokemisk paranoia").

22 August, 2006 01:00  
Anonymous Anonymous said...

Tja. Men så enkelt blir vi kanske inte av med frågan.

Geoengineering, som det kallas, är erkänt och tillämpas i flera länder. I vissa regioner i Kina släpper man ut kemikalier för att öka sannorlikheten för regn (som fungerar som kärnor för kondensation), vilket binder dammpartiklar och gör luften renare, säger man. Ett exempel bland många andra.

Klimatet kan påverkas artificiellt och det sysslar man också med.

Frågan om chemtrails är inte heller helt ointressant då spåren efter flygplan idag (enl. uppgift som förstås behöver bemötas) tydligen skulle ligga kvar mycket längre än för tjugo år sedan.

Det borde inte vara svårt att dementera detta om det är falskt. Det är väl att skicka upp sonder och ta prover, be flygbolagen om redogörelse, bränsleprovet etc.

Men geoengineering borde på allvar diskuteras. Det håller man verkligen tyst om. Vilket förefaller lite märkligt.

I dagsläget kan man som jag förstått det på artificiell väg;

signifikant öka sannorlikheten för regn
öka sannorlikheten för vind
öka sannorlikheten för seismisk aktivitet
m.m.

Uppenbarligen kan vi äv. värma klimatet genom att släppa ut gaser som bidrar till växthusgasen.

En fråga blir sedan om inte solens aktivitet övergår påverkan från växthusgaserna.

Utöver klimat finns idag utvecklade vapen för att inducera hjärtattack, skjuta någon med prob innehållande cancerinducerande virus, radiofrekventa vapen är högst reellt och har avslöjts i USA vid ett flertal tillfällen. Ett av typerna av vapen jag nämnt ovan var föremål för en rättegång i USA som jag själv sett videomaterial från där medlemmar från underrättelsetjänsten tvingas redogöra för vapnet.

Frågan är varför vi har så oehört svårt att tro på detta. Teoretiskt sett är allt detta möjligt.

Gå till Wikipedia och läs om mk ultra, operation paperclip. Vi svenskar är bra naiva.

05 December, 2007 22:55  
Anonymous Anonymous said...

Bara för att vi inte känner till en sak, ett tillstånd i världen behöver inte betyda att det inte existerar! I Björn Afzelius berömda låt VALET Lyrics så går texten så här:

"...Men om man tittar bort, inget hör, inget ser, hur vet man då? För hör man inget, finns väl ingenting! Och det man inte ser finns säkert inte till..."

YouTube: Chemtrail Bevis - Tyska Flygvapnet avslöjas av tyska meteorologer. Nu kommer officiella fakta som visar att det som händer i allt fler länder, USA England Tyskland, mm. är sant. Man smutsar ner vår livsmiljö med farliga kemikalier, barium, som den judiska Dr Leonard Horowitz beskriver i sin bok Death in the Air, Globalism Terrorism & Toxic Warefare hur allt fler rapporter på på ex: lugninflamation i olika delstater i USA rapporteras efter att Flygvapnet sprutat ut Chemtrails där det som är mest märkligt är att ingen Feber syns på dom sjuka, mest äldre människor med nedsatt immunförsvar..

http://www.prisonplanet.com/articles/december2007/181207Chemtrail.htm

Prof. David Ray Griffin förklarar vad en Conspiracy är, hela 558 000 tusen träffar Google. GLOBALWORLD NEWS: "En Konspiration är när två eller fler personer samarbetar i största hemlighet för att utföra en kriminell handling."

Alla konspirationer som nu finns i vår värld, går att testa mycket enkelt som Prof. David Ray Grifiin säger, genom att man granskar eftersom alla fakta, data som nu finns i alla dessa viktiga händelser. Dessa många konspirationer ex: skapandet av den "privata" centralbanken , Federal Reserve, Skapandet av PPP, PUBLIC-PRIVATE PARTNERSHIP som togs fram av Committee of 300 medlemmen Prince Charles framfört vid hans Prince of Wales Business Leaders Forum, som är skapat av Committee of 300, för att slutligen sluka / kontrollera det sista ägodelarna i världssamhällets olika infrastrukturerar, världsmedborgarna skall inte äga någonting gemensamt på slutet! Skapandet av EU, skapandet av AIDS =Mycoplasma mikrob partikel, Estonia katastrofen , 9/11 terror attacken i USA, terror attacken i London 7/7 och sedan jämför den "officiella" versionen med de "oberoende" versionerna så ser vi en stor skillnad, den officiella version stämmer inte med de "oberoende" utredningarna! Historiskt så vet vi att alla att Staten/Staterna oavsett statsskick har mycket ofta ljugit för sina medborgare!

Vem ska man då lita på i denna kaosartade tidsålder säger du då! Svaret är att du/ni/jag ska/kan INTE lita på någon! Eftersom du varje morgon automatiskt gör dig själv en avancerad omvärldsanalys, genom att du tittar ut genom ditt fönster. Så konstaterar din hjärna genom dina ögon blixtsnabbt inom loppet av några sekunder om du behöver ex: klä dig varmare, etcetera! Hädanefter gör vi våra egna OMVÄRLDSANALYSER.

Källa: http://hem.passagen.se/globalworld/


Voltaire Francois-Marie Arouet
1694-1778 ”Jag kanske inte håller med dig i vad du säger, men jag kommer att försvara din rätt att uttrycka din åsikt, ända in till min död”

18 December, 2007 19:21  
Anonymous Anonymous said...

Konspiration, ja visst, men ingen teori längre:
http://www.youtube.com/watch?v=MVc9GX5K_As

23 March, 2008 18:17  
Anonymous Anonymous said...

Perfekt!
Fredagslaxan om konspirationer fixad!

Tack

10 December, 2008 22:17  
Anonymous Anonymous said...

Henrik Persson, varför förlöjligar DU något som du har väldikt lite fakta om!? Detta "fenomen" som du kallar det är något som FAKTISKT PÅGÅR DAGLIGEN och tom Lunds Universitet har annalyserat dessa besprutningar från de sk "Chemtrail planen" det är fö NATO-plan pga ett fördrag som undertecknades 1992 som heter :The Open Sky Treatment,det ger NATO-flyg obehindrade rättigheter till bla vårt luftrum. Och innehållet är följande: Tungmetaller, Barium (lika giftigt som arsenik), Mycoplasma (är en blodprodukt!), Virus och micro fibrer! och detta är ett faktum.
Tycker DU fortfarande att det låter oskyldigt och naturligt?
tror du att makthavare alltid vill Folket väl? Vad tycker du tex om maktkoncentrationen i Bryssel där Folket och enskilda länder bara skall följa "mainstream" och bli likriktade (likgiltiga?), vad tycker du om FRA-lagarna och även det sk Stockholmsprogrammet som utökar mybdigheters rätt att övervaka Folket, liknande det som fanns i fd Östtyskland o Sovjetunionen, allt i anti terrorismens namn. Läs istället på ex. www.carnicom.com och www.antennamonitor.org om Chemtrails.
Du var säkert en av många som lyssnade på statens skrämsel propaganda om Svininfluensan och gick o Vaccinerade dig!
Total 26 personer avled i Svininfluensan i hela Sverige och 15 av dessa avled av direkta verkningar från Vaccinet, det visste du inte eller hur!Jag kan upplysa dig om att den årliga vanliga influensan dör betydligt fler,utan att massmedia blåser upp det på det sett som gällde den sk Svininfluensan, den är fö producerad av Amerikanska militären och släpptes först ut i närheten av Mexico, tro det om vill eller inte, men så är det.
Vet du att Baxter Vaccin i österrike är eller har nyligen varit under rättegång, för att avsiktligt ha kontaminerat Svininfluensa Vaccin med "levande Fågel Inluensa Bakterier, och det är 60% dödlighet på detta.
Vet du att Obama äger massor av aktier i detta bolag och att han har gett Företaget åtals-immunitet om folk skulle dö av vaccinet!
Tror du fortfarande att politiker och makthavare vill Folket det bästa?

14 April, 2010 14:37  

Post a Comment

<< Home